konsertHur är det med dina kunskaper om hur det verkligen går till att gå på konsert i Sverige? Naturligtvis kommer dessa kunskaper antagligen att vara baserade på vad du gillar för stil och vilken musik du lyssnar på. Nu är det väl i sanningens namn så att både stil och musik brukar smälta ihop, och hos riktigt trendiga och moderna människor kan du direkt se vad de gillar att lyssna på. Hur som helst så finns det många frågor. Är det lika bra att gå på konsert i Sverige som på den internationella arenan? Är svenskarna lika vilda som människor från andra länder när det går på konserter? Det är bara två av de frågor som finns, men det kanske räcker till att börja med.

Gällande om det är lika bra att gå på konsert i Sverige som internationellt, så kommer ju det att bero på vilken artist du ska titta på. Oftast brukar det alltid bli bäst val att se en artist i det land och den stad de kommer ifrån, då de alltid ger lite mera av sig själva där. Är svenskarna tillräckligt vilda på konserter? Det beror även här på vilken typ av musik det gäller. Oftast har svenskarna varit vildast när det gäller hårdrock och svensk kulturmusik. När det gäller konserter med latinamerikansk eller spansk dans och still har dessa en annan typ av vild stil som kanske inte finns direkt förekommer i Sverige.

Konsert i Göteborg och Stockholm

Stockholm och Göteborg är de två största städerna i Sverige, och då är det helt givet och klart att även de bästa och största konserterna hålls där. I Göteborg är det Ullevi och Scandinavium som gäller och i Stockholm blir det Globen och Fryshuset som är med och tävlar om alla de som känner för en riktigt bra konsert.